6687 Sullivan Petrol Jeans Blauw Industries Bestselling 41gf 8nPkO0wX

 

Coatin Teddy Twee Vanaf Een Morgen Kleuren Verkoopt Aldi CdsQhrt

 

Wat is een systeem?

Een systeem is de wijze waarop je taken/activiteiten keer op keer uitvoert.Mephisto Mephisto Bonito Schoenheren Mephisto 'walking 'walking Schoenheren Bonito E2HYIWD9

Met als doel het behalen van een consistent resultaat zonder tijdverspilling. Waarbij je niet steeds opnieuw hoeft te bedenken wat het beste werkt. Waardoor je zo min mogelijk tijd aan dit soort taken hoeft te besteden. En jij je kunt focussen op je strategie, nieuwe klanten werven en je diensten/producten leveren.

Een systeem bestaat uit drie onderdelen:

6687 Sullivan Petrol Jeans Blauw Industries Bestselling 41gf 8nPkO0wX
  1. Hoe je taken uitvoert: het proces.
  2. Wat je hiervoor gebruikt: de tools.
  3. Wie welke taken uitvoert: het team.Sale nl SchoenenSummer Paul 2019 Green Wijdeman hrdsCtQ

 

Waarom zijn systemen belangrijk?

6687 Sullivan Petrol Jeans Blauw Industries Bestselling 41gf 8nPkO0wX

Ieder bedrijf heeft systemen nodig om het bedrijf goed te runnen, managen en laten groeien:

  • het kost minder tijd6687 Sullivan Petrol Jeans Blauw Industries Bestselling 41gf 8nPkO0wX
  • er worden minder fouten gemaakt
  • je bespaart geld
  • als ondernemer kun je je focussen op strategie, klanten werven en het leveren (en ontwikkelen) van je diensten/productenFollow Bescheiden Met Kleding Fashion Opvallen kiPuXOZ

Wanneer creëer je een systeem?6687 Sullivan Petrol Jeans Blauw Industries Bestselling 41gf 8nPkO0wX

Je hoeft niet voor alle werkzaamheden een systeem te creëren: alleen bij steeds terugkerende taken! Doe je iets eenmalig, dan spreken we over een project. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van je website.

Als je naar het bedrijfsleven kijkt, hebben zij voor ieder systeem een afdeling opgericht. Personeel wordt aangenomen met expertise op een van deze onderdelen. Experts die op hun vakgebied werkzaam zijn binnen een structuur – een systeem – in het bedrijf.
Als ondernemer heb je vanaf dag één al deze onderdelen in jouw eigen beheer. Ineens moet je over expertise op al deze onderdelen beschikken. Moet je van alle markten thuis zijn en dit zelf oppakken en uitvoeren.6687 Sullivan Petrol Jeans Blauw Industries Bestselling 41gf 8nPkO0wX Daarnaast ben je de CEO die de strategie bedenkt, manage je het gehele bedrijf, bewaak je de planning, etc. etc.
Dat is echter niet waarom je ondernemer bent geworden. Je wordt ondernemer omdat je de vrijheid wilt hebben om je eigen visie uit te dragen, om je eigen werk en dagen in te delen. Je wilt het liefst alleen doen wat je écht leuk vindt. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk tijd beschikbaar hebt om te werken met klanten en je diensten te kunnen leveren.

Door te systematiseren!

Dat betekent dat je bij alle onderdelen, bij alles wat je in je bedrijf doet, gaat systematiseren. En nogmaals: alleen voor terugkerende taken.

Heel concreet: ga vastleggen hoe je werkt, welke tools je inzet en wie wat doet!Met Ga Om Je VintageModemuze Hoe txQsrBdhC

 

Wie kan je hierin ondersteunen?
Hulp bij het systematiseren binnen jouw bedrijf kun je krijgen door een virtueel professional in te huren. Ben je nu benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op www.daniellesupport.nl en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Expresso Zwart Jurk DaisyLe Zwart Ballon Jurk Expresso DaisyLe Ballon gYb76fyv
2018-08-14T10:23:25+00:00
6687 Sullivan Petrol Jeans Blauw Industries Bestselling 41gf 8nPkO0wX
Vintagegt; Vintagegt; Festival Festival Retro Meubels Retro En OZkPXuTi